“We don’t see things as they are, we see them as we are.”

Anais Nin

Testimonial

Aangezien ik in het buitenland woon, is de intensive bij Frederique voor mij een uitvinding. Daarbij vind ik het een waanzinnige ervaring om zo diep te kunnen werken. Ik voel me als herboren daarna en Frederique geeft me de ‘tools’ om daadwerkelijk beter in mn vel te zitten.

Joyce

The Bridge

THE BRIDGE is een vijf-daagse persoonlijke ontwikkelingstraining waarbij door middel van diepe heling transformatie mogelijk wordt gemaakt.

THE BRIDGE is een creatie van Frederique’s Engelse collega Donna Lancaster. Jaren lang deed zij onderzoek naar het thema verdriet en hoe dit te verwerken. Donna gelooft dat onverwerkt verdriet de oorzaak kan zijn van allerlei klachten zoals depressie, angst, gebrek aan connectie met jezelf en je omgeving, afgevlaktheid, onzekerheid, burn out symptomen en latente aanwezigheid van emoties zoals bv verdriet of boosheid. Het idee achter THE BRIDGE is, dat wanneer pijnstukken uit het verleden alsnog verwerkt worden, er ruimte en vrijheid kan ontstaan, zodat je oprecht gelukkig kan zijn in het moment en vol zelfvertrouwen weer de toekomst in kan kijken.

Frederique ziet THE BRIDGE als een van de meest krachtige healing programma’s van deze tijd. Ze faciliteert om de paar maanden samen met Donna en andere Bridge teamleden met heel veel plezier dit programma in Engeland.

Neem voor meer informatie contact op:
info@frederiquebicker.nl
+31 646080652
English