“There is a crack in everything, that’s how the light gets in”   

Leonard Cohen

Testimonial

Frederique’s grote kennis van zowel de Westerse als de Oosterse psychologie in combinatie met haar sterk ontwikkelde intuïtie, maakt dat ze in een zeer korte tijd je pijnpunten op tafel krijgt. Op een liefdevolle manier en met praktische ‘tools’ wordt hier binnen sessies aan gewerkt en wordt in een korte tijd resultaat geboekt. Ik raad Frederique aan iedereen aan!

 

Merel

Stress preventie & herstel

Frederique is gespecialiseerd op het gebied van stress preventie en herstel. Samen met de cliënt identificeert zij de belangrijkste stress factoren in het leven, en laat systematisch zien hoe anders met deze factoren om te gaan. Daarnaast worden onrustige gedachtenprocessen en gedragspatronen die bijdragen aan het ontstaan van stress, helder in beeld gebracht en laat Frederique je kennis maken met verschillende ontspanningstechnieken die zorgen voor een juiste balans op het gebied van inspanning en ontspanning.

Frederique werkt holistisch in de gedachte dat een gebalanceerd leven tot stand komt wanneer gedachten, gevoelens, lichaam en spirit ieder op zich en gezamenlijk in harmonie zijn. Elk aspect heeft daartoe ruimte en aandacht nodig. Frederique helpt je hoe jij in contact kunt komen met deze verschillende aspecten van jezelf en hoe je ze geïntegreerd meer in balans kunt brengen. Kortom, te voelen wat je nodig hebt om energiek en ontspannen door het leven te gaan.

Tarief:
€ 125,- (excl: BTW) per uur
€ 400,- (excl: BTW) per intensive; dit biedt 4 uur 1:1 therapie,
een gedetailleerd actie plan en een 30 minuten evaluatie Skype sessie

English