“From chaos to clarity”

Testimonial

Frederique heeft mij geleerd om bewust rust te nemen, te voelen en te genieten van het hier en nu. Essentieel voor een ambitieus persoon als ik. Daarnaast heb ik een uitstekend zelfbeeld gekregen en heb ik met support van Frederique een authentiek en stevig fundament in mezelf gecreëerd. Ik voel me nu in balans, en weersta alle stormen op een evenwichtige manier. Frederique is buiten een professioneel psycholoog ook nog eens een warm en oprecht mens die “het” simpelweg begrijpt.

 

Martin

Life Coaching

Het leven is soms complex, waarbij het lasting kan zijn om keuzes te maken, of patronen te doorbreken.

Een coachingstraject bij Frederique draait om het creëren van helderheid in je leven. Samen breng je in kaart waar je naar toe wilt bewegen en onderzoek je eventuele blokkades die je hierbij in de weg staan. Vanuit het vertrekpunt wordt je stap voor stap door Frederique begeleid om zo je uiteindelijke doelen te bereiken.

Je vragen en doelstellingen worden vanuit je huidige situatie benaderd:

1. Waar sta je op dit moment in je leven en waar zou je naar toe willen?
2. Wat weerhoudt je om hier naar toe te bewegen?
3. Hoe zou je deze blokkade kunnen oplossen?
4. Wat voor nieuw gedrag kan hierbij support bieden?
5. Hoe behoud je positieve verandering op langer termijn?

Frederique helpt je deze vragen te onderzoeken en te beantwoorden, en reikt daarbij ‘tools’ aan die je nodig hebt in jouw persoonlijke proces.
Een coachingstraject geeft een frisse bewustwording en helderheid zodat je met meer zelfvertouwen en focus verantwoordelijkheid kan nemen, en keuzes kan maken die passen bij een leuk en vervuld leven.

Frederique biedt ook coachings-intensives aan (halve dag, 4 uur) voor mensen die graag meer intensief en efficiënt willen werken.
Coaching is ook op corporate niveau mogelijk.

Tarief:
€ 125,- (excl BTW) per uur
€ 400,- (excl: BTW) per intensive; dit biedt 4 uur 1:1 therapie, een gedetailleerd actie plan en een 30 minuten evaluatie  Skype sessie

English