“In the middle of difficulties lies opportunity”

Sigmund Freud

Testimonial

Frederique heeft het vermogen om écht contact te maken met mensen. Met dat talent is het haar gelukt om mij te motiveren om me te laten behandelen voor mijn alcoholverslaving. Frederique kan confronterend zijn, maar werkt altijd met respect en een enorme dosis empathie. Precies wat ik nodig had!

Hans

Interventies

Er zijn situaties waarbij directe hulp nodig is, bijvoorbeeld wanneer iemand lijdt aan een ernstige depressie, actieve verslaving of als er sprake is van een familie of relatie conflict. Frederique is beschikbaar om in deze acute gevallen een geplande interventie te organiseren.

Binnen 24 uur vanaf het eerste contact, zal Frederique met een voorstel komen voor de interventie, afhankelijk van de behoeften van de cliënt. Nadat de samenwerking is overeengekomen, zal zij zo snel mogelijk op locatie aanwezig zijn om de situatie in te schatten. Op basis van de observaties wordt een gedetailleerd behandelplan samengesteld. In sommige ernstige gevallen kan dit inhouden dat er een ziekenhuis opname georganiseerd wordt in combinatie met een nazorg behandelingsprogramma.

Frederique werkt internationaal en is ook beschikbaar gedurende avonden en weekenden. Zij biedt nazorg trajecten aan voor support indien nodig.

Tarief: iedere interventie is uniek en verschilt daarom in tarief.

Neem voor meer informatie contact op:
info@frederiquebicker.nl
+31 646080652

English