“What the mind represses, the body expresses”

Anon

Testimonial

Ik begreep al mijn problemen en kon mijn hele gedrag tot in detail analyseren, maar toch lukte het me niet om mijn patronen te doorbreken. Frederique heeft me aangeraden om naast mijn therapie met mijn lichaam te gaan werken. Met behulp van helende massage en meditatie is het me gelukt om op diepere lagen los te laten. Een geweldige ervaring met verassende reslutaten.

 

Helene

Energie & lichaamswerk

Veel emotionele uitdagingen van het leven werken door op ons lichaam. Klachten zoals hoofdpijn, lage rugpijn, druk op de borst, problemen met de spijsvertering en ernstige vermoeidheid kunnen (bewust of onbewust) een uiting zijn van een psychologisch probleem.

Frederique werkt samen met een team van specialisten op het gebied van ‘energie & lichaamswerk’ en stelt indien nodig een plan samen om emotionele kwesties op te lossen met behulp van het lichaam. Denk hierbij aan: yoga, meditatie, massage, ademtherapie en energie-bewustwordings training. Deze behandelingen lopen parallel aan het coachings of therapeutisch traject.

Door buiten het intellect om te werken, ervaren vele mensen dat de intelligentie van het lichaam het overneemt en een significante bijdrage levert aan het helingsproces.

Tarieven: variëren per behandeling

Neem voor meer informatie contact op:
info@frederiquebicker.nl
+31 646080652

English