Frederique

Frederique heeft meer dan 15 jaar ervaring in de therapeutische wereld. Zij studeerde (klinische) psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, en startte haar carrière in ‘the Priory Hospital’ in Londen waar zij zich verder specialiseerde in Cognitieve Gedragstherapie en uitgebreide ervaring opdeed op het gebied van angst, depressie, verslaving en eetproblematiek. Zij gaf zowel groepstherapie als 1:1 therapie.

Frederique heeft zich speciaal ontwikkeld op het gebied van angst, depressie, verslaving en stress gerelateerde klachten ( burn-out preventie & behandeling). Zij heeft verschillende therapeutische methoden bestudeerd zoals onder andere Cognitieve gedragstherapie, Positieve psychologie, Hypnotherapie en Mindfulness en combineert deze verschillende benaderingen zo effectief mogelijk.

Frederique heeft gedurende haar carrière veel gereisd en werkt internationaal. Deze internationale verrijking heeft er aan bijgedragen dat zij graag de Westerse psychologie aanvult met Oosterse wijsheid.

“Bewegen is leven! Ik ben ervan overtuigd dat het leven draait om beweging. Als er blokkades ontstaan in de levensenergie, emoties of gedachtenprocessen, dan komen mensen vast te zitten. De sleutel tot succes zit in het opheffen van deze blokkades en de ‘flow’ opnieuw te activeren. Je hebt moed nodig om oude patronen los te laten en een nieuwsgierige geest om het nieuwe te omarmen. Met passie en toewijding begeleid ik mensen om in beweging te komen en van zelf-studie een boeiend avontuur te maken. ”
Frederique Bicker

English